Vraagt u zichzelf wel eens af hoe uw leven zou zijn als u veel van uw dagelijkse werkzaamheden zou kunnen uitbesteden aan een Personal Assistant, zodat uw kwaliteit van leven op een nog hoger niveau zou kunnen worden gebracht.

Wie droomt er niet van een leven dat door luxe wordt omringd. Een Personal Assistant die ervoor zorgt, dat u rustig een dagje kunt gaan golfen of onbezorgd een stedentripje kan gaan maken.

Heeft u er wel eens aan gedacht om te kiezen voor LuxuryLifestyleServices. Door een Personal Assistant in te schakelen creëert u vrije tijd om al uw dromen te realiseren.

LuxuryLifestyleServices ondersteunt u met praktische diensten en adviezen op zakelijk gebied en/of persoonlijk gebied, zodat u de kwaliteit van uw leven kunt optimaliseren.

LuxuryLifestyleServices is bedoeld voor be-drijven, zakenmensen, instellingen, particulieren en expats (relocation agent), die géén tijd heb-ben om hun zakenreis, foto- en pr-activiteiten, evenementen, personeelsfeestjes en trouwda-gen te regelen of géén tijd hebben in hun privé-bestaan om bijvoorbeeld de zieke hond te verzorgen.

Wij hebben ruime ervaring op verschillende gebieden. De oprichtster van deze onderneming, Sonja Bestebroer, heeft jarenlang als hoofd-marketing/publiciteit gewerkt bij een theater in Amsterdam. Zij heeft hier ruime ervaring opgedaan in marketing, publiciteit en communicatie. Naast haar functie als hoofd-publiciteit is zij fotograaf en heeft als freelancer gewerkt voor verschillende opdrachtgevers zoals het dagblad De Volkskrant, De Telegraaf, de Metro en Magazines zoals Arts en Auto, Trouwen en National Geographic.  Tevens is zij gediplomeerd paraveterinair.Kortom zij is van alle markten thuis.

De Personal Assistant kan voor genoemde doelgroepen van kleine diensten tot grote diensten voorzien op allerlei gebied. De regio waar de Personal Assistant werkzaam is:  Amsterdam, Zuidas, Amstelveen, Buitenveldert Vinkeveen en Abcoude , maar uiteraard kunnen er ook diensten buiten deze regio verleend worden.

Wat de samenwerking met LuxuryLifestyle-Services kenmerkt is het wederzijds vertrouwen tussen opdrachtgever en de Personal Assistant, de persoonlijke aanpak en de “á la carte” invulling van de desgewenste diensten.

LuxuryLifestyleServices onderscheidt zich in de diversiteit van diensten, is service gericht, biedt kwaliteit en kan u een unieke belevenis bezorgen.

Naast eenmalige opdrachten kan de Personal Assistant u op vaste basis part-time ondersteunen, of op tijdelijke basis full-time.

LuxuryLifestyleServices is een eigentijdse moderne onderneming die jarenlang ervaring heeft met dienstverlening. En met succes!!
Menig bedrijf, particulier en non-profit instelling heeft de weg naar LuxuryLifestyleServices al weten te vinden.

Zet onze website in uw favorieten, u weet nooit wanneer u ons nodig zult hebben.

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar.

 

 

Stop Honden- en kattenbont