Referenties - LuxuryLifestyleServices - personal assistant services
Referenties - LuxuryLifestyleServices - personal assistant services

Ons bedrijf bestaat sinds 1 jan. 2009 5 jaar.
Wij wilden dit vieren maar hadden geen tijd om een origineel feest te organiseren. Wij vonden LLS en hebben alles uit handen gegeven. LLS heeft voor ons een prachtige zeilboot gehuurd in Muiden. Met alle genodigden zijn wij gaan zeilen naar het fort Pampus. Aldaar kregen wij een rondleiding. Na deze leuke rondleiding zijn we met z'n allen gaan zeilen op het IJmeer. Na 3 uur zeilen met windkracht 6 zijn we aangemeerd aan een onbewoond eilandje. Hier hebben wij met z'n allen gebarbecued. Heerlijk in de zon en uit de wind. Alles was perfect geregeld. LLS heeft werkelijk overal aan gedacht. Onze complimenten! Geweldig gedaan! Het was een super feest! (Irma en Joost)

Wij hebben LLS ingehuurd om onze trouwdag te organiseren. LLS heeft dit op een heel bijzondere manier gedaan, erg origineel. Werkelijk voortreffelijk en tot in de puntjes georganiseerd! Iedereen was zeer enthousiast. LLS is professioneel, betrouwbaar en zeer attent! Voor iedereen een aanrader! Ga zo door!
Frank en Marlies (juni 2007)

 

Wij hebben een aantal keren gebruik gemaakt van Luxury Lifestyle Services. De professio-naliteit, correctheid en klantvriendelijkheid die wij mochten ervaren is ons zeer goed bevallen. Nogmaals onze dank voor o.a. het organiseren van de poëzieavond op een geweldige locatie.
Marcel (juli 2007)