mocht u deze email niet kunnen lezen - klik dan hier voor de online versie
LuxuryLifestyleServices
Beste abonnees

LuxuryLifestyleServices (LLS) heet u van harte welkom bij onze nieuwsbrief.
Als abonnee ontvangt u maandelijks een nieuwsbrief met spannende en ontspannende bezigheden en  wetenswaardigheden in Amsterdam en omgeving. Wilt u een avondje uit in de schouwburg of genieten van een heerlijk diner voor twee met als afsluiting een jacuzzi? LLS zoekt leuke uitjes voor U! Voor nu en in uw toekomst….

Nice to see

Sunsets at Overhoeks
Het filmmuseum houdt elke vrijdagavond tot en met 21 september openluchtvoorstellingen op het terras in het Vondelpark. www.filmmuseum.nl

Programma:
Knallhart (14 september, circa 21.00 uur), Bells Are Ringing 21 september, circa 21.00)

Toegang en reserveren:
Toegang is ongeveer € 3,- Reserveren vanaf één week voor de voorstelling.
Tel: 020: 5891400. Bij slecht weer worden de voorstellingen afgelast.
Het verdient daarom aanbeveling de kaartjes pas op de dag van de voorstelling af te halen.
Blue Man Group

Regie: Matt Goldman, Phil Stanton, Chris Wink, Michael Quinn
Met: Pete Simpson, Andrew Calvert, Josh Elrod, Mark Frankel, Seumas Sargent
Internet www.bluemangroup.nl en www.theaterarrangementen.nl

Beschrijving:
Blue Man Group laat zich niet in een paar woorden omschrijven. De blauwe mannen beperken zich in hun ritmische show niet tot het podium, maar gebruiken de hele zaal als hun speelveld. Er gebeurt veel, heel veel, en je hebt geen idee waar 't vandaan zal komen.

Midzomernachtdroom

Internet: www.bostheater.nl

Het woud rond Athene waar vier jonge geliefden ronddwalen, op de vlucht voor hun ouders en voor elkaar, is bepaald geen sprookjesbos. Bij twijfelachtig weer kan vanaf 18.00 uur gebeld worden met het openluchttheater, tel: 020 - 643 32 86 of raadpleeg de website van het openluchttheater.


Pirates Pirates

Vele tientallen piraten bestormen deze zomer Carré met de spectaculaire, internationale circusschow 'Pirates Pirates!' Zeerovers en stoere zeebonken zorgen voor adembenemende acts. Ze vechten, balanceren en vliegen door Carré. De piraten zijn allemaal topartiesten, o.a. van Het Groot Chinees Staatscircus. 'Pirates, Pirates' is een familievoorstelling voor jong en oud!

Een avontuurlijk kennismaking met de onheilspellende, ruige piratenwereld. Vechtend, balancerend, vliegend, hoog in de nok zorgen stoere zeerovers over bloedstollende momenten. Spookschepen met ronddolende piratengeesten, onderwatermonsters en afgrijselijke gedrochten ontvouwen de gruwelijke geheimen der zee. De nummers zijn samengesteld uit de toplaag van het Groot Chinees Staatscircus. Tevens zijn er artiesten uit Mongolië, Rusland, India en Maleisië. Uiteraard staan de meeste scènes met de stoere zeebonken zijn er ook taferelen van een fabelachtige schoonheid.Nice to hear

Ronald Snijders Extended Funk Band

Zaterdag 8 september
Internet: www.bimhuis.nl

Met zijn Extended Band keert fluitist en componist Ronald Snijders terug naar de vintage funk van James Brown, Sly Stone, Herbie Hancock, Earth Wind & Fire, George Duke en Miles Davis. Snijders ontwikkelde vanaf de jaren zeventig onder invloed van deze grootheden zijn eigen funkinterpretatie, waarin tal van Afro-Caribische muziekstijlen zijn verwerkt.


Oudput Festival 2007
Bimhuis ( 28, 29 sep)
John Luther Adams - Veils
Soundscape (wereldpremiere)

De muziek van de Alaskaanse componist John luther Adams is misschien wel het best te vergelijken met de lichtkunst van zijn landgenoot en beeldend kunstenaar James Turell. Zoals turells materiaal teruggebracht is tot de essentie - geprojecteerd lciht in allerlei kleuren en geometrische vormen - zo componeert Adams zijn klanklandschappen ook met basale gegevens. Voor Output festtival 2007 maakte Adams een nieuwe versie van zijn soundscape Veils. Voor meer info zie www.bimhuis.nlHet Grachtenfestival is het jaarlijks terugkerende muziekfestival met klassieke muziek op bijzondere locaties in Amsterdam. Het Prinsengrachtconcert is bij menigeen bekend, maar het festival biedt meer, veel meer: huis- tuin- en -dakterrrasconcerten, een kindergrachtenfestival, een masterclass en vanwege het 10-jarig bestaan van het festival een buurtbal!

Nice to eat

Restaurant cielbleu (Okurahotel)
www.cielbleu.nl 

 Restaurant Vis aan de schelde
www.visaandeschelde.nl

 

 

 

Nice to dare

Luchtballon varen
Internet: www.ballonvaren.com

Gaat u mee voor een onvergetelijke avontuur? Of zoekt u een exclusief & origineel cadeau? Ballonvaren bij Virgin is machtig! Zwaai naar de achterblijvers als u langzaam wegzweeft. Daar waar de wind ons brengt, ontdekt u steeds weer nieuwe vergezichten. Geniet van het adembenemend landschap waar u geruisloos overheen glijdt. En als u, na een uur, weer vaste grond onder voeten heeft, toasten we natuurlijk met champagne! Tot slot wordt u, met de schitterende zonsondergang op de achtergrond, gedoopt tot Baron of Barones. Een oud champagne ritueel wat ballonvaarders graag in ere houden! Sinds 1983 is Virgin specialist in de uitvoering van heteluchtballonvaarten

Nice to relax

Welness
www.sento.nl
www.spawellness-weesp.nl

 

 
Golfbanen

www.olympusgolf.nl
www.golfbaanspaarnwoude.nl

 

 

 

Nice to shop

Labeuf shoes

Hier vind je zeer bijzondere damesschoenen.
“Een gevaarlijke” zaak dus.
Zie www.labeufshoes.eu (Zeedijk 45a)

Armin Haute Couture, prêt-à-porter op de zeedijk!
Kledingontwerp in overleg, stof naar keuze en op maat gemaakt.
Zie www.wesselarmin.nl (Zeedijk 44)


Esquinja

Een chocoladebeleving
Winkel/horeca
Zie www.esquinja.nl (Gerard Doustraat)

Juwelen in het Amstel
15 t/m 17 juni 2007
www.juweleninhetamstel.nl

Amsterdam Diamond Center
Het Rokin 1-5

A good P.A. takes your stress away, now and in the future ....
www.luxurylifestyleservices.nl - info@luxurylifestyleservices.nl - Telefoon: + 31 (0)20 644 54 09